25-02-2010

Opening Little Buddha AmsterdamTrouwe lezers van mijn blog weten dat Luxury4Men houdt van de relaxte, exclusieve Buddha Bar muziek. Ik was dan ook zeer verheugd dat na Parijs, London en Las Vegas er een Buddha Bar restaurant geopend ging worden in Amsterdam. En ja hoor, Luxury4Men kreeg ook een uitnodiging om bij de opening aanwezig te zijn. Samen met vriendin Moya had Luxury4Men een lekker avondje vol champagne, hapjes, fijne mensen en mooie muziek.

Onder de naam Little Buddha Amsterdam zal dit restaurant in het teken staan van hospitality en haute cuisine. Little Buddha staat bekend om de befaamde keuken en de rijke, door Azie geinspireerde atmosfeer. Midden maart zullen de deuren van Little Buddha Amsterdam opengaan. Het decoratieve restaurant huist in het recentelijke gerenoveerde City Complex gelegen aan het kleine Gartmanplantsoen in het hartje van Amsterdam. Wat kunnen we verwachten? Hoge mate van service, live Dj's, een Sushi Bar en een sfeervolle Lounge area. Naast het uitgebalanceerde dinermenu met o.a. sushi en sashimi heeft het ook een zeer uitnodigende lunchkaart.

De gehele ruimte beslaat meer dan 1000m2 welke is verdeeld over twee verdiepingen. Erg dope: de verschillende levels worden met elkaar verbonden door een theatrale trap waar gasten hun red carpet moment mogen beleven. Verder waakt er een groot Buddha beeld over de gasten. Gokje: dit wordt de place to be van Amsterdam!

Adres
Little Buddha Amsterdam
Kleine Gartmanplantsoen 17
1017 RP Amsterdam

Openingstijden
Dagelijks van 11am - 1am

Restaurant reserveringen
Vanaf 1 maart 2009