18-03-2010

Give me the bag!

De lente is in volle bloei, het mooie weer begint langzaam te komen, so, let's pack our bags.
Doorsnee tassen daar houden we niet van. Dus heb ik drie bijzondere luxueuze eyecatchers voor jullie verzameld. Take your pick!

De Cigar Ivory Moro Tie-Dye Nappa Umbria Cabat Uomo van Bottega Veneta is zon tas waarmee je gezien wilt worden. Volgens tassenkenners (inclusief Robert Polet - hoofd van de Gucci Group) de mooiste die er is! Daar kan ik me helemaal in vinden. Gemaakt van soepel gevlochten leer. Er worden per jaar slechts 1.500 van gemaakt. De prijs: $9800, ofwel € 7.141,-. Te koop via de webshop van Bottega Veneta.Kenzo = kunst. En dat zien we tevens terug in de Spring/Summer collectie. Overheersende blauwe pastel tinten voeren de boventoon. De klassieke Python bag is, hoe kan het ook anders, gemaakt van Python (slangen) leer. De prijs? € 1.675,-. We moeten nog wel even wachten voordat hij verkrijgbaar is via de e-boutique van Kenzo.
Dirk Bikkembergs Sport Couture speelt in op de sportieve man, maar die net even wat meer te besteden heeft. Rood, of nog beter, tomatenrood, is een van de meest trendy kleuren van dit seizoen. En dat heeft mister Bikkembergs goed begrepen. Maak deze lente dan ook een statement met deze nette, maar zeer stoere tas. Prijs: € 805,-. Voor meer info: check de website