29-05-2010

Top Gadgets

1. Bang!De creaties van de befaamde Deense fabrikant Bang & Olufsen doen Luxury4Men altijd deugd. Zo ook de BeoLab 11 subwoofer. De aliminium tulp is opgebouwd uit twee luidspreker-behuizingen, aangestuurd door een 200 watt ICE versterker. Unieke akoestische vormgeving, frequentiebereik tot 125 Hz, volle klank, minimale vibraties en flexibele positionerings-mogelijkheden. In de kleurstellingen: zwart/zwart, zwart/zilver, zwart/donkergrijs, zwart/rood, zwart/blauw, zwart/wit en zwart/goud. De prijs ligt rond de € 1.625,-. Voor meer info check de website.

2. Uitmelken
De Ascent van Vertu inderdaad blijft een fascinerend mobieltje. Welnu, de Ascent 2010 heeft een flinke upgrade gekregen in features en is gestoken in een nieuw jasje. Uitmelken noem ik dat. Maar op de juiste manier. Enfin, hij is geïnspireerd op de motorsport en militaire luchtvaart, uitgerust met o.a. 3G, GPS, 5-megapixelcamera en toetsen van roestvrijstaal. In titanium/rood leer, titanium/zwart leer, aluminium/bruin leer, aluminium/geel leer en aluminium/grijs leer. Prijs, let op (!): € 4.200 - € 5.200,- Meer info: check de website van Vertu.

3. Slimme hanger
VIP's uit de mode-, kunst- en designwereld zijn al verslaafd aan de combinatie van hangemaakte juwelen, het gemak van hands-free communicatie en de brandende passie van dit opbloeiende Bluetooth-headset merk. Over wie hebben we het? Novero. Wat zien we? De Victor, juweeltje uit de Victoria collectie. Een strak modeaccessoire dat tevens dient als Bluetooth-headset. Hij is gemaakt van hoog gepolijste, piano zwarte blokken, afgewerkt met zilver en eenvoudig te klippen aan shirt of jas. De prijs is nog niet bekend.Voor meer info, zie de website.