10-09-2010

Formula 1 Belgian Grand Prix met LG
Vriidag 27 augustus vertrok ik met LG en een aantal prominente journalisten uit Amsterdam richting België voor de Formula 1 Belgian Grand Prix. Eenmaal aangekomen kregen we een goed ontbijt in het Radisson Blu Hotel. Vanuit daar reden we met special luxe LG busjes naar Spa-Francorchamps (het circuit) om de formule 1 te zien. In de LG Suite gingen we eerst met zijn allen om de tafel om James Allen - één van de meest gerenommeerde Formule 1 journalisten van Engeland - wat vragen te stellen over de ins en outs van de Formule 1. Omdat het veel regende die dag hadden we als VIPs binnen een prachtig uitzicht op het circuit. Vervolgens hadden we een paar uur tijd om de Formula BMW Qualifying Session en de Formula One Second Practice Session buiten te bekijken en werden we tevens rondgeleid in de Paddock Club, waar er flink werd gesleuteld aan de snelle wagens.

Afsluitend werd er een presentatie door LG gegeven in het Radisson Blu Hotel. Hier kreeg Luxury4Men een aantal mooie productlanceringen onder ogen. Niet alle nieuwe producten werden hier prijs gegeven, want de IFA in Berlijn stond toen ook voor de deur, dus werd er maar een tipje van de sluier gegeven. Onder andere een strakke Infinia 3D TV, OLED TV en 3D brillen werden hier geshowed. OLED TV sprong er toch wel uit. Dankzij de nieuwe OLED technologie zijn zulke tv's ultra dun en vertonen levensechte kleuren tegen een hoog contrast. Beelden zijn op een oled tv scherper en helderder, of je nu naar sport op hoog tempo kijkt of naar de nieuwste films vol actie. De OLED TV is nu beschikbaar met een 15 inch beeldscherm, maar LG liet ook weten aan een 40 inch versie te werken, die de fabrikant op ‘korte termijn’ hoopt te kunnen tonen. Uiteraard konden we ter plekke de producten ook testen (zie de afbeelding waarop ik met een LG 3D bril sta). Na een prima diner met alle journalisten reden we rond 8 uur weer richting Amsterdam.

Voor meer informatie over de nieuwste producten van LG, kijk even op de website. Voor de formule 1 fans die meer willen zien van de Belgian Grand Prix, check deze site.