27-09-2010

What (wo)men wantEen van de grootste afknappers voor de dames zijn onverzorgde handen en vieze nagels. Met verzorgde handen en schone, gemanicuurde nagels komen wij mannen daarnaast - bewezen - veel representatiever over. Maar dat landurige 'getut', daar houden we niet van. En dus hebben we een hand & nagel verzorgingslijn nodig die in een handomdraai zorgt voor aantrekkelijke, verzorgde handen en nagels met een duidelijk resultaat. Ook hebben wij een ander soort verzorging nodig. Onze handhuid is ruwer, de nagels stugger en de nagelriemen dikker. De huid heeft een andere zuurgraad, waardoor we sneller last hebben van onstekingen bij de nagelriemen. Verder voelt onze huid snel aan als schuurpapier. Oplossing? De KOH FOR MEN hand & nagel verzorgingslijn.

De producten van KOH zijn geinspireerd op de grote rijkdom van de Japanse levenswijze en rituelen. De lijn bestaat in totaal uit 7 producten en 1 set. Stoer, strak, stijlvol en sexy. Hieronder een overzicht van de producten.

Hand, nail & cuticle formulas
* Mosturizing Hand Balm (zie boven), € 39,95. Designdispenser. Verzorgt en verzacht direct de huid.

* Nail Hardener Pen, € 23,50. Versterkt de nagels in een paar seconden per dag.

* Reconditioning Nail Pen (zie boven), € 23,50. Versoepelt de nagelriemen.

Nail tools
* Nail Grooming Buffer (zie boven), € 19,95. Een buffer met twee oppervlakken die het nageloppervlak glad polijst en een natuurlijke glans geeft.

* Quick Shape Ceramic File (zie boven), € 29,50. Gemaakt van speciaal gehard steen die de nagels in model brengt.

* Nail Cleaning Stick (zie boven), € 29,50. Onmisbaar om uw nagels te reinigen en de nagelriemen terug te duwen.

* Nail Clipper (zie boven), €19,95. Uw nagels snel en gemakkelijk in de juiste lengte knippen. Door het luxe design ligt hij stabiel in de handen. Daarnaast makkelijk schoon te houden.

Als u het aanschaffen van die zeven producten iets teveel van het goede vindt kunt u dus ook kiezen voor de complete Nail Set in een luxe leren map. Deze kost € 49,95. Inhoud: Nail Cleaning Stick, Reconditioning Nail Pen en Ball Point.
Luxury4Men mocht de Nail Clipper, Mosturizing Hand Balm en de complete Nail Set alvast testen. Mijn conclusies: de producten zijn ideaal om overal mee naar toe te nemen, hebben een handzaam en mannelijk design, eenvoudige toepassing en zijn zeer verslavend. Pure effectiveness! Wat ik me wel af vroeg: waarom zit er in godsnaam een ball point in de Nail Set? Om onze nagels mee te versieren? Een kleine misstap van KOH.

De KOH FOR MEN lijn is verkrijgbaar bij de betere parfumerieën, de KOH shop (Bijenkorf Amsterdam) en via deze website.