23-10-2010

Chivas 12 Year Old Magnum by Christian Lacroix


De befaamde internationale luxemerken Christian Lacroix en Chivas Regal hebben hun exclusieve samenwerking nieuw leven ingeblazen met de introductie van de Chivas 18 Year Old by Christian Lacroix’. Met flamboyante creativiteit, innovatie en in echte Lacroix-stijl heeft Christian Lacroix zijn haute couture gecombineerd met deze prachtige Schotse whisky.

Sacha Walckhoff
, Creative Director bij Christian Lacroix: "We wilden opnieuw het gevoel van modern ridderschap overbrengen met deze met goud bewerkte en geborduurde fles in een oogstrelende doos met reliëf. Tegelijkertijd hebben we geprobeerd de fles en de verpakking de luxe en uitbundigheid die het modehuis van Christian Lacroix ademt, mee te geven."

De Chivas 18 Year Old heeft een verpakking met een chique bekleding met geborduurd Jacquard-patroon. Hiermee presenteert Lacroix de whisky op een manier die volledig overeenkomt met de meerdere lagen van de rijke, diepe smaak van de whisky zelf en met het vakmanschap waarmee hij gemaakt is. Ook deze keer is er gebruikgemaakt van de unieke lasertechniek om een fijn metalen laagje op de fles aan te brengen. Deze techniek was ontwikkeld voor de Chivas 12 Year Old Magnum. Zo oogt de fles luxueus en geraffineerd tegelijk en sluit perfect aan bij de gespiegelde juwelenkist die lijkt op een eeuwenoud, vorstelijk reliek.

Gelimiteerde oplage: slechts 3000 flessen. Deze zijn international verkrijgbaar voor een prijs van 480 euro. In Nederland zullen er medio november 2010 maar 36 flessen beschikbaar zijn via een aantal geselecteerde slijterijen. U kunt deze slijterijen vinden op de website van Pernod Ricard Nederland. Wees er dus snel bij!