04-10-2010

Een mysterieus cadeau...


Wat hier in zit? Luxury4Men weet het ook nog niet (alhoewel we wel een idee hebben). Het nieuwe lifestyle merk CinqCinq houdt het voor iedereen nog geheim. Wat we wel weten is dat het hier gaat om de EDITION °1. CinqCinq zegt het volgende over dit product:

"De inhoud van deze edition wordt gedurende een gezamenlijke zintuiglijke ontdekkingsreis onthuld. Een mysterieus cadeau dat tot nieuwe inzichten leidt en zorgt voor een herontdekking van jezelf en van je relatie. Niet wetende waar het begint en waar het avontuur zal eindigen. Het doel is om intens aandacht te hebben voor elkaar en verborgen emoties te delen. Staan je zintuigen op scherp? Verwacht in ieder geval het onverwachte!"

CinqCinq introduceert een zinnenprikkelende en grensverleggende ervaring;
CinqCinq is een verhaal, dat nog niet eerder is verteld;
CinqCinq zegt oneindig veel meer zegt dan woorden;
CinqCinq prikkelt alle zintuigen;
CinqCinq is sensueel, sensitief en sensationeel;
CinqCinq is een ontdekkingsreis;
CinqCinq is passie in haar puurste vorm;
CinqCinq is een mysterieus en ogenstrelend cadeau;
CinqCinq geeft een authentiek gevoel van luxe;

Klinkt veelbelovend allemaal. Eerst maar eens zien, dan geloven, vinden we. Op 18 november vindt dan ook de officiële perslaunch van CinqCinq plaats met Leontine Borsato, waar Luxury4Men uiteraard bij zal zijn.

Op de website van CinqCinq kunt u alvast een pre-order plaatsen. EDITION °1 is verkrijgbaar vanaf 5 november 2010 voor € 155,-. De eerste 55 pre-orders ontvangen een ‘piece of art’ by Daan Noppen. Na Edition 1 volgt elke twee maanden een nieuwe Edition. Daarnaast zijn er special editions verkrijgbaar zoals de WEDDING EDITION (€ 175,-), VALENTINE EDITION (€ 175,-) en de GENTLEMENS EDITION (gay) (€ 175,-).