23-10-2010

Neiman Marcus Chevrolet Camaro Convertible


Een speciale editie van de nieuwe Chevrolet Camaro Convertible zal aangeboden worden in het jaarlijkse, beroemde speciale ‘Christmas Book’ van de aanbieder van luxe artikelen, Neiman Marcus. Dit is een groot warenhuis in Amerika, gespecialiseerd in luxueuze artikelen. Er zullen slechts honderd speciale edities van de Camaro Convertible worden geproduceerd, voorzien van extra luxe accessoires op aangeven van Neiman Marcus, gecombineerd met de legendarische prestaties van de Camaro SS. Het wordt de 84e editie van de unieke, iconische kerstcatalogus met unieke kerstcadeaus.

“Neiman Marcus is een fantastisch platform om de nieuwe Camaro Convertible te presenteren,” zei Tom Peters, Chevrolet Design Director. “En wij waren hierdoor in staat om een speciale editie van deze auto te ontwerpen die het krachtige design en de prestaties van de nieuwe Camaro combineert met een element van exclusiviteit, vakmanschap en op maat gemaakte luxe.”De Neiman Marcus Edition kenmerkt zich door de exclusieve Deep Bordeaux carrosseriekleur, geaccentueerd met subtiele, dubbele rallystrepen. “De drielaags, metallic lak reageert op natuurlijke lichtinval,” zegt Peters. “Bij weinig licht lijkt de kleur bijna zwart met een tikkeltje violet. In fel zonlicht lijkt het meer op bordeauxrood.” De Deep Bordeaux kleur wordt gecompleteerd door een stoffen kap in dezelfde kleur en een matzilver raamomlijsting, allebei exclusief voor de Neiman Marcus editie.

Het interieur van de Neiman Marcus Edition Camaro Convertible is met leer afgewerkt, waaronder amberkleurige stoelen, afgewerkt met zwart leer aan de zijkanten en rood stiksel. De kleur rood komt ook terug in de middenconsole, het stuur en de knop van de versnellingspook. De Deep Bordeaux kleur is terug te vinden op het dashboard en in de deurpanelen.

Alle Neiman Marcus Camaro’s Convertible zullen uitgerust zijn met de 6.2-liter, V-8 motor. Deze motor levert gekoppeld aan de handgeschakelde zesbak 426 pk. Andere voorzieningen: Brembo schijfremmen, LED halo-ring koplampen, Bluetooth, parkeersensoren en een 245-watt, Boston Acoustics audiosysteem.

Prijskaartje: $75.000 (in Amerika), ofwel zon € 53.825,-. De auto zal begin volgende jaar worden geleverd. U kunt nu al een reservering plaatsen. Meer informatie: check de website van Neiman Marcus.