30-11-2010

Express yourself with AND


AND is het spiegeldbeeld van DNA; en DNA bepaalt uiteindelijk ieders identiteit. Om de moderne man (wij voelen ons aangesproken!) zijn veelzijdigheid te kunnen laten tonen, heeft AND drie verschillende lijnen ontwikkeld: Heritage, Blueprint en Evolution. De horloges, die overigens allemaal waterdicht zijn, zijn gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van degelijke Japanse uurwerken en Dutch Design.

Heritage
De Heritage-lijn biedt een tijdloos design voor iedere man. Van Fitzgerald's The Great Gatsby tot Picasso's Guernica en van de E-type tot de zeventigerjaren Ball stoelen: de juiste stijl voor de persoon met stijl, die zich graag wil onderscheiden. Prijs afgebeeld horloge (Albert): € 89,95.

Blueprint
New York, Tokyo, Barcelona al deze steden bewijzen dat een stad meer is dan een betonnen jungle. Blueprint is een afspiegeling van de moderne wereldstad. Jong, gedurfd en no-nonsense. Prijs afgebeeld horloge (Madrid) € 89,95.

Evolution
Mode volg je niet, je creërt het en AND Evolution levert de juiste ingrediënten. Survival of the hippest! Prijs afgebeeld horloge (Stones): € 149,95.

Meer informatie? Check de site.