17-11-2010

Lancering lifestylemerk CinqCinq


Op 4 oktober schreef Luxury4Men al over het mysterieuze cadeau van het nieuwe lifestylemerk CinqCinq. Gisteravond werd dit merk geïntroduceerd in de Buiksloterkerk in Amsterdam. Dirk Taat, Sebastiaan Labrie, Mark van Eeuwen en Tom Sebastian overhandigden de allereerste EDITION °1 aan Leontine Borsato. Wat kan madame Borsato verwachten als zij de luxe giftbox zal openen? Vijf high end producten die al haar zintuigen zullen prikkelen. Bijzonder is dat zowel de gever als de ontvanger van te voren niet weet welke producten erin de Edition zitten. Een super spannend cadeau dus dat garant staat voor de ultieme verassing. Marco Borsato, maak je borst maar nat!

Initiatiefneemster en Creatief Directeur CinqCinq, Edmee Bleekemolen: "Dit luxe concept is een ode aan liefde en verleiding. CinqCinq staat voor 5-5 en krijgt de magische betekenis door symmetrie, twee mensen en vijf zintuigen".

Op de website kunt u alvast een pre-order plaatsen. EDITION °1 is al verkrijgbaar en kost u € 155,-. De eerste 55 pre-orders ontvangen een ‘piece of art’ by Daan Noppen. Na Edition 1 volgt elke twee maanden een nieuwe Edition. Daarnaast zijn er special editions verkrijgbaar zoals de WEDDING EDITION (€ 175,-), VALENTINE EDITION (€ 175,-) en de GENTLEMENS EDITION (gay) (€ 175,-).

Meer info nodig? Check de bijzondere website van CinqCinq.