09-11-2010

MSC Yacht Club: exclusiviteit kent geen grenzenZeer luxe suites, een eigen lounge en privé zwembadgedeelte, persoonlijke butlers en elke dag uw favoriete Nederlandse krant op de deurmat. Een kleine greep uit het aanbod van de MSC Yacht Club - het ‘ship in a ship' concept dat MSC Cruises vorig seizoen introduceerde. Dit jaar doet het Italiaanse familiebedrijf er nog een schepje bovenop en voert het een reeks vernieuwingen door. Onder meer een culinair hoogstaand privérestaurant moet ervoor zorgen dat de gasten van de MSC Yacht Club een nog exclusiever gevoel beleven aan hun verblijf. Voor de lezers die MSC Cruises nog niet kennen. Het bedrijf heeft de modernste vloot ter wereld, bestaande uit elf schepen, waaronder de grootste schepen ooit gebouwd door een Europese rederij: MSC Splendida en MSC Fantasia.
 

De MSC Yacht Club is op dit moment beschikbaar op de MSC Fantasia en de MSC Splendida; in 2012 zal hier nog een derde schip aan worden toegevoegd. Binnen de VIP-zone van de Yacht Club kunnen we genieten van een privédomein vol luxe faciliteiten op het gebied van sport, ontspanning, entertainment en haute cuisine. De MSC Yacht Club is het toppunt van comfort en service: luxueuze suites met marmeren whirlpool badkamers en breedbeeldtelevisie met Nintendo Wii spelcomputer, exclusieve toegang tot The One Pool en solarium, Top Sail panoramische privélounge en een privélift naar het MSC Aurea Spa wellnesscentrum. Daarnaast worden we van de MSC Yacht Club voorzien van een Butler Service, in-suite snacks, priority theaterboekingen en een privé winkelservice aan boord.

Op culinair gebied is een aantal grote veranderingen doorgevoerd: twee restaurants zijn geheel toegewijd en exclusief toegankelijk voor de MSC Yacht Club gasten. Restaurant L’Etoile aan boord van MSC Fantasia en L’Olivo op de MSC Splendida hebben beide een uiterst verfijnde keuken. Gasten van de MSC Yacht Club kunnen hier voor zowel het ontbijt, de lunch als het diner op elk gewenst tijdstip terecht. Het aanbod van de gerechten is breed: van finger food en lichte lunchgerechten tot uitgebreide vijfgangen-diners. Uiteraard gaan de MSC Yacht Club innovaties niet onopgemerkt en zonder personal touch voorbij. Gasten kunnen rekenen op een welkomstbrief van de kapitein, een private cocktail party, een fles prosecco en een aantal ‘sweet surprises’ gedurende het verblijf. Kijk, dat lezen we graag!

Meer informatie kunnen we vinden op de website.