22-11-2010

Nieuwe brand store van OntFrontOntFront
is een eigenzinnig merk dat is opgericht door de gepassioneerde ondernemers Tomas Overtoom en Liza Koifman. Sind 2007 maken zij collecties voor de rebelse, stijlbewuste man. Met Tygo Gernandt als muze staat OntFront bekend als het merk voor de 'bad boy' en de 'gentleman'. Na fashion shows op Amsterdam-, Shanghai- en Hong Kong fashion week en diverse pop up stores, is nu de tijd aangebroken voor de opening van de officiële OntFront brand store.

In de inrichting van de winkel komt het karakter van OntFront sterk naar voren: chique met een twist. De espressobruine muren geven de ruimte een warme en stoere uitstalling. De gouden rekken (ontworpen door de Russische architecte Ada Design) zweven als gouden kronen boven de collecties.

Bij de entree hangt een levensgrote foto van een Zazou; een dandy rebel uit Parijs van 1944. De Zazous waren een befaamde subcultuur tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het waren jonge mensen die hun identiteit en levensvisie toonden met opvallende kleding en gelikte kapsels. Het was de tijd van de swing jazz en bebob. De Zazou vertegenwoordigt alles waar OntFront voor staat: stijl, muziek, eigenzinnigheid, overtuiging en creativiteit.

Naast de collecties van OntFront worden hier ook accessoires, schoenen en parfum verkocht van o.a. Spyker, United Nude, Van Well, Filling Pieces, Fromanteel, Von Eusersdorff en Pasotti Ombrelli. Ook is er een klassieke bebob hoed te vinden of een mooie stropdas of strik. Alle must-haves om als een moderne Zazou door het leven te gaan.

OntFront brand store is zeven dagen per week geopend tussen 11:00-19:00 uur. Adres: Haarlemmerdijk 121. Meer info over de collecties van OntFront op de website.