12-11-2010

Sven Kramer lanceert eigen Oakley Dispatch
De Friese topschaatser Sven Kramer lanceerde onlangs in het Olympisch Stadion zijn eigen brillenlijn. Sinds enkele jaren wordt hij gesponsord door het innovatieve brillenmerk en mister Kramer heeft nu dus ook zijn eigen bril. Uiteraard mocht hij het model en de kleuren zelf uitkiezen. Zijn keuze? Mat zwart montuur, genaamd Dispatch, met gouden logo. Prima keuze vindt Luxury4Men.

De Dispatch heeft een strakke belijning en Oakley’s gepatenteerde Three-Point-Fit, die ervoor zorgt dat de lenzen optimaal uitgelijnd zullen blijven. De lenzen zijn gemaakt van plutionium, een materiaal die 100% UV-straling blokkeert en daardoor perfect is voor lange dagen in de zon. Aan comfort is ook gedacht, van het lichtgewicht montuur tot de fijne pootjes; de Dispatch kunt u de hele dag dragen.

Sven is meer dan enthousiast over de mogelijkheid van het ontwerpen van zijn eigen signature lifestyle eyewear. “Het is een eer om deze mogelijkheid te krijgen om mijn eigen bril te lanceren onder mijn SvenK-label”, zegt hij. “Helemaal omdat ik nu tussen namen als Lance Armstrong, Shaun White en Casey Stoner mag staan.” Sven Kramer heeft de Oakley atleten league aangevuld wat een beloning is voor zijn vastbeslotenheid, kracht, groot sportmanschap en enthousiasme voor succes.

De bril wordt geleverd met gepolariseerde lenzen en kost u 179 euro. Info op de website.