11-12-2010

Design kerstijstaart Iceberg‏


Häagen-Dazs introduceert Iceberg, een design kerstijstaart. De grote ijstaart is ontworpen door het Franse designbureau 5.5 Designers. Dat kreeg hierbij carte blanche. De enige voorwaarde die Häagen-Dazs stelde was om de lekkerste smaken premium roomijs te verwerken. Het designbureau greep terug naar de natuurlijke bron en stileerde een ijstaart in de vorm van een ijsberg. Het resultaat is van een verbluffende eenvoud, maar daardoor wel erg smaakvol. IJs in haar zuiverste vorm dus.

Häagen-Dazs Iceberg by 5.5 Designers is gemaakt van premium roomijs in de smaken Vanilla, Chocolate, Pralines en Caramel. De vulling is van creamy caramel en gecarameliseerde pecan noten. Voordat uw Iceberg serveert, doet u er goed aan om de ijstaart tien minuten vooraf uit de diepvriezer te halen. Zo komt de smaak van Häagen-Dazs Iceberg het best tot zijn recht. Maar laat ’m niet smelten!

Iceberg is verkrijgbaar in de winkels van Häagen-Dazs van 11 december 2010 tot 2 januari 2011, € 45,- (8 personen). Deze winkels vindt u op deze site.