29-12-2010

Emirates Airline: luxe van deur tot deur
Met een dagelijkse vlucht tussen Dubai en Amsterdam brengt Emirates Airline luxe tot in het hart van Nederland. Wanneer we een First of Business Class ticket boeken kunnen we gebruik maken van een limousine service, die ons bij vertrek en aankomst van en naar een gewenste plek en het vliegveld brengt.

Naast de limousine service zijn er voor First en Business Class reizigers nog een aantal andere privileges. Zo kunnen we in Dubai gebruik maken van de zogeheten ‘Fast Track’, waarbij we sneller door de douane kunnen en niet in een eventuele rij hoeven te staan. Tevens mogen First Class reizigers 50 kg en Business Class reizigers 40 kg bagage meenemen aan boord, in plaats van het door de meeste luchtvaartmaatschappijen toegestane maximum van 30 kg.

Wanneer we eenmaal aan boord zijn, kunnen we genieten van ruimte, comfort en een crew die meerdere talen beheerst. Zowel First als Business Class reizigers kunnen tijdens hun vlucht gebruikmaken van het ICE-systeem (Informatie, Communicatie, Entertainment). Dit systeem biedt een veelvoud aan entertainment kanalen. Wanneer we tijdens de vlucht willen werken, heeft Emirates individuele communicatiesystemen ontwikkeld die in elke stoel geïnstalleerd zijn. Aan boord van vliegtuigen met AeroMobile kunnen we zelfs hun eigen mobiele apparatuur gebruiken. Aan boord van vluchten vanaf Amsterdam Schiphol kunnen we genieten van een eigen bed, haute cuisine en wijnen van wereldklasse. Meer informatie nodig? Check dan even de website.