21-12-2010

De eerste Sisley huidverzorgingslijn voor mannen

Voor het eerst sinds de oprichting in 1976 komt het mooie cosmeticamerk Sisley met een compacte huidverzorgingslijn specifiek voor de man. De officiële lancering in Nederland vond plaats op vrijdag 10 december in het overheerlijke visrestaurant Nevy, waar Luxury4Men ook bij mocht zijn. Onder het genot van champagne en wel zeer lekkere oesters kregen we een heldere presentatie over het succesvolle familiebedrijf, de cultproducten en de totstandkoming en inhoud van de eerste verzorgingslijn voor mannen: Sisleyum for Men.

In plaats van een hele productlijn voor de man te creëren heeft Sisley ervoor gekozen een all-round product te ontwikkelen dat alle behoeften van de huid tegemoet komt. Lekker praktisch, doeltreffend en makkelijk dus. De werkstoffen zijn afkomstig uit de fytotherapie, de aromatherapie en de lithotherapie. De ingrediënten zijn, zoals we hadden verwacht, puur biologisch. Ik noem bijvoorbeeld het Driekleurig Viooltje, Olivine mineraal en de Karitéboter.

De werking van Sisleyum for Men:
* Werkt voedend en hydraterend
* Herstelt en kalmeert de huid na het scheren
* Matteert de glimmende huid
* Geeft de huid nieuwe energie en maakt haar vitaal, gaat tekenen van stress em vermoeidheid tegen
* Gaat ontstaan van rimpels en verlies van stevigheid tegen

Sisleyum bestaat in twee texturen, zodat elke man het product kan kiezen dat het beste bij hem past:

* Geltextuur: een lichte, niet-vet fluide, die matteert en sneldoor de huid wordt opgenomen. Aanbevolen voor de normale, gemengde of vette huid en speciaal geschikt voor de zomer.
* Crème textuur: geschikt voor de normale, droge of trekkerige huid die een comfortabele, beschermende en milde verzorging nodig heeft. Speciaal geschikt voor de winter.

Na te zijn overrompeld door deze informatie kregen we een uitgebreide vislunch voorgeschoteld en konden alle topjournalisten even bijbabbelen met elkaar en met de vertegenwoordigers van Sisley. Natuurlijk kregen we de complete lijn ook direct mee naar huis om te testen. En we kunnen u vertellen: Luxury4Men kan niet meer zonder!
Sisleyum for Men is vanaf maart 2011 verkrijgbaar bij de geselecteerde parfumeriespeciaalzaak. Prijs per flacon: € 170,-. Meer info is te vinden op de website van Sisley.