11-12-2010

Run op de mooiste hotelkamer van Nederland


In veilinghuis Christie's streden eergisteren bieders om een droomverblijf in de mooiste hotelkamer van Nederland. Dit ter gelegenheid van de 300.000ste veiling van Hotelkamerveiling.nl. Het hoogste bod was van mede-eigenaar van Sandton Hotels, Rogier Braakman. “Wij zijn trots op de titel van de mooiste hotelkamer en schenken het arrangement aan één van onze meest gewaardeerde ambassadeurs”. Een uniek arrangement dat naast een overnachting onder meer bestaat uit een speciale ontvangst bij Christie’s en een limousinerit met chauffeur.

De veiling van dit exclusieve arrangement bracht 1200 euro op. Niemand minder dan Mark van Eeuwen en Sytske van der Ster overhandigden na afloop de totale opbrengst per cheque aan de stichting Peter Pan Vakantieclub. Dit is een stichting die vakanties organiseert voor jongeren met een ernstige ziekte of handicap.

In de weken voorafgaand aan de veiling werd er door tophotels gestreden om de titel van de mooiste hotelkamer van Nederland. Op www.demooistehotelkamer.nl kon er gestemd worden op één van de 13 genomineerde hotels waaronder Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam en Hotel Des Indes in Den Haag. Uiteindelijk werd de spannende verkiezing gewonnen door Sandton Hotel Château De Raay, op de voet gevolgd door Bilderberg Château Holtmühle.