11-01-2011

Bowers & Wilkins - Zeppelin AirDe afgelopen 3 jaar won Bowers & Wilkins met de Zeppelin - een ultiem audioysteem met iPod dock - talloze awards. De Zeppelin Air is net een tikkie mooier en beter. Moet zorgen voor een ‘aardverschuiving’ in audio performance, design en functionaliteit door volledig nieuw ontwikkelde luidsprekers, opgewaardeerde versterking en de nieuwste Digital Sound Processing-techniek voor het leveren van een nog optimalere geluidskwaliteit. Aldus Bowers & Wilkins.

De verbeterde geluidskwaliteit wordt aangevuld met een aantal nieuwe features, waarvan de belangrijkste het gebruik is van nieuwe Airplay-technologie. Airplay geeft de gebruiker de mogelijkheid om via iTunes een multiroom-systeem in te stellen op een Mac of PC waardoor er met meerdere Zeppelin Air’s in huis muziek kan worden afgespeeld. Uw iPhone, iPad en/of iPod Touch kunnen worden gebruikt als afstandsbediening, en vanuit elke ruimte kiest u met 1 eenvoudige sleepbeweging de muziek die u wilt horen uit uw Zeppelin Air.

Dat de Zeppelin Air de best klinkende Zeppelin ooit is, komt mede door het volledig actieve 2.1 design, wat betekent dat alle vijf de eenheden individueel worden aangedreven door de speciaal door B&W ontworpen versterkers. De verbeterde 4x25W + 1x50W output zorgt voor een hoogstaande, volledig kamervullende prestatie. De Zeppelin Air beschikt tevens over de ‘B&W Flowport Technologie’ en Digital Signal Processing in de vorm van Dynamic EQ en een sterk opgewaardeerde poort, goed voor een sterk verbeterde basprestatie.

De Airplay-technologie is compatibel met iTunes 10.1 of hoger, iPhone, iPad en iPod Touch met iOS van 4.2 of hoger. De Zeppelin Air is beschikbaar vanaf maart 2011 voor de prijs van 599 euro. Voor meer informatie: check de website.