14-01-2011

Drive safe, be fuckin' trendy!

Het Franse bedrijf Les Ateliers Ruby maakt misschien wel de meest stijlvolle helmen ter wereld. Een 'OMG-wat-dope' kreet slaken bij onderstaande afbeeldingen is dan ook niet zo gek. Hieronder twee van Ruby's mooiste collabs...


Onze grote vriend Karl Lagerfeld heeft samen met de creative director van Ruby een exclusieve collectie van luxe helmen gemaakt, waaronder deze Pavillon Karl Lagerfeld. Een met tweed overtrokken scooter- of motorhelm, waarop tevens een handtekening pronkt van het mode-icoon. In een gelimiteerde opgave van slechts 100 exemplaren. De prijs? € 1.350,- (verzendkosten niet inbegrepen).

Ook leuk: mister Lagerfeld ontwierp als bijpassend extraatje ook nog eens deze geweldige sjaal van zijde, de Bandid Karl Lagerfeld. Prijs: € 157,-.

Onder de naam 'Signature' ontwikkelde het Belgische modehuis Maison Martin Margiela de bovenstaande Ruby-helm uit koolstofpolyester met een witte onderlaag 'Blanc de Meudon'. Indrukwekkende details: op de helm graveerde Margiela zowel zijn eigen naam als die van al zijn medewerkers. In een gelimiteerde opgave van slechts 600 stuks! De prijs? 740 euro per stuk. Te koop in de boetieks van Martin Margiela en bij de Parijse shop Colette.

Voor meer informatie over Les Ateliers Ruby verwijzen we u door naar de prachtige website of de webshop.