21-01-2011

Luxe voor iedere dagMet zijn fraaie kiezelvorm en schitterende verzilvering bewijst deze USB-sleutel dat schoonheid en functionaliteit eenvoudig hand in hand kunnen gaan. De Galet is het resultaat van een prachtige samenwerking tussen het gerenommeerde Franse luxemerk Christofle (bekend om zijn zilveren sieraden, bestek en accessoires) en LaCie (wereldleider op het gebied van opslagapparatuur voor de pc, Aplle en Linux).

Elk exemplaar wordt in Frankrijk met de hand vervaardigd en met een 150 jaar oud proces van Christofle afzonderlijk verzilverd. Vervolgens controleert LaCie de Galet zorgvuldig op een gladde afwerking en stralende glans, waardoor de kwaliteit van elk exemplaar wordt gewaarborgd. De Galet wordt in de LaCie-fabriek in Parijs samengesteld en met de hand verpakt in een aantrekkelijke cadeauverpakking. Het resultaat: een tijdloos geschenk dat gebruiksgemak en luxe biedt.

LaCie levert de Galet met een capaciteit van 4 GB en in combinatie met LaCie Private-Public-software met wachtwoordbeveiliging. De Galet is voor 99 euro verkrijgbaar in Christofle-winkels wereldwijd en in de LaCie Online Store.