17-01-2011

Milan Fashion Week A/W 2011 - LIVE online Fashion Shows!

De echte stylefreaks weten het inmiddels al: de Milan Fashion Week Uomo A/W 2011 is in volle gang. Zaterdag begon de mooiste Fashion Week voor mannen met shows van o.a. Jil Sander, Frankie Morello en Roberto Cavalli. Zondag was het de beurt aan Emporio Armani, Prada en Missoni. Gisteren zat Luxury4Men aan de computer gekluisterd voor o.a. de mooie merken: Gucci, D&G, Etro en Versace. Die konden we namelijk allemaal LIVE online bekijken. Onze top 4 van shows tot nu toe:

1. Versace (te zien op de website van Versace of Facebook)
2. Emporio Armani (te zien op Youtube)
3. Gucci (via de Gucci pagina op Facebook)
4. Roberto Cavalli (zie de website)

U leest het al. Het kan nog veranderen! Vandaag is namelijk de laatste dag van de Fashion Week. Shows van o.a. Dsquared2, Giorgio Armani en Z Zegna passeren dan de revue. En die kunt U ook LIVE online te bekijken.De kick-off begint met Dsquared2. Link voor het LIVE kijken. Start show: 09:30.


We vervolgen met een van onze favorieten: die van Giorgo Armani. Link voor het LIVE kijken. Start show: 12.30.Vervolgens gaan we verder met de show van Z Zegna. Extra leuk: we kunnen direct mee doen met een wedstrijd en voor even een Z Zegna style fotograaf zijn. Met het schieten van de online kiekjes van de show maakt u namelijk kans op een ticket voor de 2012 SS Fashion Show van Z Zegna in Milaan en om backstage te mogen loeren. De wedstrijd duurt nog tot 25 januari. Wees er dus snel bij!

Link voor het LIVE bekijken van de Z Zegna show en informatie over de wedstrijd op Facebook. Of kijk op de website van Z Zegna. Start show: 13:30.

Enjoy!