21-01-2011

No Stitch, No Story
Drie mannen verrasten afgelopen week hun vriendin met een heel bijzonder huwelijksaanzoek. Zij klommen - met gevaar voor eigen leven - in een meer dan 40 meter hoge reclamemast. Daar aangekomen spoten ze met een spuitbus een persoonlijke liefdesboodschap op één van de grootste billboards langs de A10 in Amsterdam. Het billboard draagt de tekst: ‘No Stitch, No Story’, het gedachtegoed van de nieuwe campagne van het mooie kledingmerk Van Gils. Met de heldhaftige aanzoeken lanceert het merk op bijzondere wijze de campagne. Uiteraard werden de aanzoeken beloond met een volmondig ‘Ja’!

Robert Meijer, CEO Van Gils: “No Stitch, No Story staat voor onvergetelijke belevenissen, die je dankt aan je zelfvertrouwen. Je haalt het beste uit je leven en loopt hierbij soms tegen de randen van het haalbare aan. Soms gaat dit mis en levert dat een ‘stitch’ op. Die stitch is juist wat het verhaal zo bijzonder en uniek maakt. Hetzelfde geldt voor de pakken van Van Gils. Ieder pak heeft zijn eigen verhaal dat je zelfvertrouwen geeft en opvalt door de kenmerkende stiksels, de stitches. Het levert de beste verhalen op. Als je wilt mag je ons daarvoor bedanken.”

Van Gils presenteert haar nieuwe Fall Winter collectie 2011 tijdens de 30e editie van de Modefabriek in de RAI in Amsterdam op 23 en 24 januari. De collectie bestaat niet alleen uit kostuums, colberts, jassen, shirts, knitwear en chino's, maar ook uit een breed scala aan accessoires zoals sjaals en dassen, schoenen en lederen tassen. Voor meer informatie over Van Gils en de collecties verwijzen we u graag door naar de vernieuwde website.