25-01-2011

Super opening van de eerste SuperTrash brandstore in Amsterdam
Afgelopen donderdagavond (20 januari)was LUXURY4MEN ook aanwezig bij de opening van de zesde brandstore van SuperTrash in Nederland. En die was super crowded! Wat wij daar deden? Mooie kleding en accessoires spotten natuurlijk voor uw vriendin. Want die wil zo nu en dan ook in de watten worden gelegd. Oh en stiekem krijgen wij ook steeds meer vrouwelijke lezers erbij. Twee vliegen in één klap dus.

De SuperTrash brandstore, waarbinnen het walk-in-closet-concept centraal staat, is precies zoals de wereld van SuperTrash; glamorous, sexy en uber-vrouwelijk! En dat u het even weet: luxe bestaat niet alleen uit extreem dure producten. Vooral de kwaliteit van de materialen is van groot belang en definiëert het woord 'luxe'. En ja SuperTrash is zon merk die mooie kwaliteits kleding heeft voor een betaalbare prijs. Een walhalla voor de shopping freak.

Olcay Gulsen, eigenaar van SuperTrash zei: “het is een droom de SuperTrash wereld vertaald te zien in onze eigen brandstores. We hebben zin in de toekomst en zijn er klaar voor het merk wereldwijd uit te rollen.”
 
Mevrouw Gulsen doet dus goede zaken. Recent ook met Samsung. Aanstaande zaterdag zal SuperTrash namelijk met Samsung tijdens de AIFW (Amsterdam International Fashion Week) de nieuwste Smartphone presenteren aan de belangrijkste pers. Tijdens deze show laten de succesvolle merken zien op welke wijze Smart & Sexy worden gecombineerd. Een internationaal fashionstatement dus. En... wij zijn ook van de partij. Uiteraard. Stay tuned!
Adres Brandstore SuperTrash in Amsterdam:  Leidsestraat nummer 9. Voor meer informatie over de collecties en dergelijke verwijs ik u graag door naar de website.