28-02-2011

B&O richt 's werelds duurste hotelsuite in


Het superluxe Hotel President Wilson bevindt zich aan de oevers van het Meer van Genève en staat garant voor spectaculaire panorama's op het meer en de beroemde 'jet d’eau'. Deze luxe bestemming is onlangs gerenoveerd en is nu zonder twijfel één van Genève's modernste hotels.

Welnu, het mooie hotel heeft al zijn kamers ingericht met apparatuur van Bang & Olufsen. In de Royal Penthouse Suite kunnen de gasten namelijk nu televisie kijken op één van ’s werelds grootste televisieschermen: de BeoVision 4-103. Het kantelbare scherm is maar liefst 103 inch groot. De televisie is voorzien van de BeoLab 10, een geavanceerd luidsprekersysteem wat van onder het scherm tevoorschijn komt, zodra u de tv aanzet.

Een overnachting in deze suite van 1.680 vierkante meter kost u 75.000 Zwitserse Frank, ofwel: € 58.000,-. De suite beslaat de hele 8e verdieping van het hotel en is onder andere uitgerust met een fitnessruimte en een jacuzzi met fantastisch uitzicht op de Mont Blanc. De suite telt verder 12 slaapkamers, 12 badkamers, een salon van 250 m2, een Steinway vleugel en een privéterras. Meer informatie is te vinden op deze website.