08-02-2011

Björn Borg zomer en winter 2011 lingerieshow

Afgelopen vrijdag presenteerde Björn Borg in de Endemol studio's haar lingeriecollectie voor de zomer en winter van 2011. En wij waren er bij! Tijdens deze spectaculaire modeshow trad Mark Ronson & The Business Intl. op met Boy George als verrassingsact die het nummer 'Somebody To Love Me' zong. Na de show barstte een geweldige afterparty los met acts van The Glimmers, Gelazer en Victor Coral. En die ging natuurlijk door tot in de late uurtjes. Hieronder een overzichtje van zes coole looks die we op de catwalk zagen.De ondergoedcollectie is weer een explosie van kleuren en bestaat uit speelse modellen in uiteenlopende vormen en gedaanten, geïnspireerd door drie verschillende thema's. Kleurige bloemenpatronen in een sterk, dynamisch palet met groen en geel, abstracte grafische technoprints en patronen in schakeringen van blauw, en levendige tinten die naar water en een vloeibare wereld verwijzen zetten de toon voor lente/zomer 2011.

De pasvorm is zorgvuldig ontworpen voor de juiste steun en veel comfort, met in de mannencollectie uiteenlopende modellen, van slips tot modellen met een kort pijpje, short en boxers.

De drie lijnen
Sport. Sport is comfortabele underwear in krachtige kleuren voor hem en haar. Dit concept laat zich het best beschrijven als sportieve technische onderkleding met een modieuze touch.

Original. Deze mannenlijn is geïnspireerd op de eerste collecties van Björn Borg. De look is modieus en toch klassiek. De tennisachtergrond is duidelijk, het logo is subtieler, de kleuren zijn klassieker.

Fun. Fun is een speels, creatief en kleurig concept: modieuze onderkleding met een sportief accent, de essentie van het merk Björn Borg. Topkwaliteit in levendige kleuren en sterke designs.

 Meer informatie over de gehele collectie is te vinden op de site.