15-02-2011

Clive Christian Furniture‏"Design it first, to be the best it can be, then cost it. Design first - always!"

Bovenstaande is het motto van Clive Christian, de bekende Britse meubeldesigner met een passie voor luxe. Ruim dertig jaar geleden richtte Christian zijn eigen label - Clive Christian Design House - op. De filosofie achter het label is kamers creëren die zowel tijdloos als luxueus zijn, qua stijl geïnspireerd op de grote tijd van de Britse architectuur. Dit gecombineerd met de crème de la crème van huidige technieken in ontwerpen en ontwikkelen zorgt voor volledig ingerichte vertrekken met ziel en gratie.

Kenmerkend voor mister Christian zijn de gigantische kandelaars die terugkomen in elke keuken. Ook kan naar wens elke afbeelding gegraveerd worden in welk meubelstuk dan ook. Deze persoonlijke toevoegingen geven de meubelstukken natuurlijk een nog exclusiever karakter. Alle stukken van het Clive Christian Design House worden met de hand gefabriceerd in een eigen fabriek in Noord-Engeland. Hier werken vakmensen volgens driehonderd jaar oude technieken die elk meubelstuk uniek maken. Hierbij wordt alleen gewerkt met de beste materialen, zoals het Amerikaanse zwarte walnotenhout. We zien ons en u al zitten in één van zijn adembenemende ingerichte vertrekken...

Voor een geweldige sfeerimpressie van de verschillende vertrekken gaat u naar de prachtige website van Clive Christian. Hier vindt u overigens ook meer informatie over de VIP-service die op verzoek beschikbaar is.