02-02-2011

Dandy Trunk

Het in het Parijs gevestigde merk T.T. Trunks maakt high-end bagage op maat voor kenners met een extraordinaire smaak. De ontwerpen zijn ongeëvenaard als het gaat om esthetiek, functionaliteit en luxe.

Dit is de Dandy Trunk. Uw perfecte metgezel voor een zakenreis. Het beschikt over aparte ruimtes om uw essentiële behoeftes, zoals drank en sigaren, in te bewaren. In het centrum van de trunk vinden we dan ook een whisky karaf. Een andere afdeling herbergt een volledige set van pokerchips, twee dekken van speelkaarten en een opvouwbare pokertafel. De overige lades kunnen geheel naar eigen wens worden aangepast. Ook handig: hij is voorzien van een power pack voor mobiele apparaten en een ingebouwde iPad houder.

Het massieve messing op de trunk kan worden bedekt met een laagje nikkel, palladium (zilverwit overgangsmetaal) of 24-karaats goud. De Dandy Trunk zal ons een slordige $35.000 gaan kosten, omgerekend zon € 25.360,-. Op de website vinden we naast deze trunk ook andere multifunctionele koffers.