09-02-2011

Hermès - Un Jardin sur le Toit
Wat krijgen we na Un Jardin en Méditerranée, Un Jardin sur le Nil en Un Jardin après la Mousson? Juist ja, Un Jardin sur le Toit. Simpel gezegd, de nieuwste geur van Hermès in de reeks van geuren die ruikt naar tuin. Un Jardin sur le Toit verwijst namelijk naar de bijzondere tuin op het dak van 24, Faubourg-Saint-Honoré. De rue du Faubourg-Saint-Honoré zelf is een luxe winkelstraat in het VIIIe arrondissement van Parijs.

Jean-Claude Ellena, de parfumeur van maison Hermès, kent de tuin als geen ander. Hier is hij dan ook naar toegegaan om inspiratie op te doen voor de zalige odeur. Deze tuin kent grote metamorfoses en levert veel verrassingen op door de zeizoenen heen.

Maar waar ruikt die tuin op het dak eigenlijk naar? Jean-Claude Ellena: "Telkens wanneer ik er kom laat ik de aangename geur van het groene wilde gras, de appels, de peren, de magnolia, de planten en kruiden (rozemarijn) tot me doordringen. Het is een tuin van eigenzinnig plezier, net als wij, dat ons toezingt van het leven te houden." De geuren uit de tuin zijn dan ook gevangen in Un Jardin sur le Toit. En dat u het even weet, wij zijn al fan van het eerste uur nadat we er onze neus boven hingen. Staat dan ook gelijk in ons lijstje van favoriete geuren.

Prijzen
Natural spray 100 ml - € 90,-
Natural spray 50 ml - € 65,-

Un Jardin sur le Toit is vanaf april 2011 verkrijgbaar bij de Hermès winkels, parfumerieën en in de betere warenhuizen.