07-02-2011

Modefotografie van Will FalizeVan Parijs naar Madrid, van Madrid naar Lissabon en van Lissabon weer via Barcelona naar Milaan. De bekende modefotograaf Will Falize reisde twee jaar geleden in een American trailer langs alle grote modesteden om daar bijzondere vrouwelijke modellen te fotograferen. En het resultaat mag er zijn.

Will Falize: "Ik let op de blik, de spiegel van de ziel. Ik zoek vrouwen die strugglen met zichzelf, die niet de intentie hebben om beroemd te worden. Vrouwen die zijn, in plaats van willen zijn."
De foto’s zijn vol van poëzie en reflecteren in alle facetten de schoonheid van de vrouw. Ook laten ze het werkelijke talent van Falize zien. Telkens slaagt hij erin een mysterie en bijna iets bovennatuurlijks vast te leggen in een modieuze context. Wanneer we naar de foto’s kijken worden we uitgedaagd deze te bestuderen als indrukwekkende schilderijen.

De foto's zijn verkrijgbaar in Nederland in een gelimiteerde oplage en met certificaat van de kunstenaar zelf bij LM Interiors. Benieuwd naar meer foto's en de prijzen?

LM INTERIORS
E-mail: info@lm-interiors.nl
Tel.: 06-25279772
Website (Let op: binnenkort online)
Facebook