16-02-2011

Opening eerste Decléor Welness Center


Decléor is s’ werelds grootste merk op basis van cosmetische aromatherapie. Alleen al in Nederland werken bijna 250 schoonheidsspecialsten, welness instituten en spa’s met de luxueuse producten van Decléor. Net als veel bewuste consumenten is ook LUXURY4MEN zeer geïnteresseerd in de unieke, 100% zuivere en 100% natuurlijke beautyproducten. Decléor speelt slim in op de behoeftes van consumenten en opende recent het eerste Decléor Welness Center in Zwolle.

Het Welness Center is volledig ingericht volgens de huisstijl van Decléor Frankrijk. Om klanten zich direct thuis te laten voelen is bij het interieur gekozen voor sfeervol bruin hout en gele tinten, wat de salon een warme uitstraling geeft. Het speciaal opgeleide team van dit nieuwe Welness Center is gespecialiseerd in alle Decléor producten en behandelingen. Ook de nieuwe aromatische behandelingen die later dit jaar geïntroduceerd worden, zullen in Zwolle worden aangeboden. Een ware Decléor experience is geopend! Oh en voordat we het vergeten te vertellen, wij mannen zijn ook meer dan welkom.

Het eerste Decléor Wellness Center is gelegen aan de Van der Capellenstraat 248, in Zwolle. Het Wellness Center is geopend op maandag van 13.00 tot 20.00 uur, woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Voor een voorproefje van het nieuwe Welness Center en meer kunt u kijken op de website.