10-03-2011

BMW 5 Serie Gran Turismo by Trussardi

Ter viering van het honderdjarig bestaan van het modehuis Trussardi, zijn BMW Italia en Trussardi om de tafel gaan zitten. Uitkomst: de hemels mooie BMW 5 Serie Gran Turismo Trussardi. De high-class auto is de droom voor elke stijlvolle BMW liefhebber. Kijk alleen al naar het beeld, om je vingers bij af te likken!

De BMW 5 Serie Trussardi is elegant, ingetogen en tegelijkertijd sensueel en aantrekkelijk. De bak werd geïnspireerd door de wereld van leer en handschoenen, waar het merk Trussardi natuurlijk bekend mee is geworden. De nadruk is vooral gelegd op de luxe exterieur details en interieur finishings. Voor de buitenkant viel de keuze op een exclusieve kleur: het karakteristieke, warme metallic bruin. Het lakwerk is uitgevoerd in drie lagen waarvan de kleur verandert als het wordt blootgesteld aan zonlicht. Het Trussardi logo vinden we onder andere terug op de voorste spatborden. De zetels zijn bekleed met speciaal leer in een lederen handschoen Beige kleur en bewerkt met contrasterende stiksels. Een extra vleugje elegantie voor het interieur wordt gecreëerd door de aanwezigheid van ook hier het Trussardi logo, verwerkt in de hoofdsteunen.

De auto wordt gebouwd in een beperkte oplage. Duur: 6 weken. Voor meer informatie verwijzen we u door naar de website van Trussardi.


Specs
Motor: zes cilinder in-lijn drie liter
Vermogen: 245 pk (180 kW) bij 4.000 tpm
Koppel: 540 Nm bij 1.750 rpm
Sprint van 0-100 km/u: 6,9 sec.
Topsnelheid: 235 km/u