23-03-2011

Floaten & BusinessTargets, deadlines, meetings en een overvolle BlackBerry. Er worden steeds hogere prestaties van ons verwacht. De werkdruk is vaak hoog en dit vereist topconditie, zowel fysiek als mentaal. Een burn out en stress liggen op de loer en tijd om te ontspannen is er soms te weinig. Een wetenschappelijk bewezen en ultieme manier om te ontspannen, stress te verminderen en een scherp inzicht te hebben, is floaten.

Floaten is een manier om complete rust te ervaren en stress uit uw lijf te laten vloeien. Bij floating drijft u zonder enige inspanning in een zoutwaterbad. Het water is gelijk aan de lichaamstemperatuur. Tijdens de sessie ontvangt u geen prikkels van vuitenaf, zeker als u ook het licht en het geluid uitschakelt. Floaten stimuleert de bloedsomloop, helpt vermoeidheid te bestrijden, bevordert de nachtrust en verhoogt het concentratievermogen.


Blitz Welness in Heemstede heeft het floaten naar een hoger niveau gebracht. Blitz gaan een stapje verder dan de bekende, kleine floating cabines en capsules. Hier kunt u floaten in uw eigen, ruime floating room. Erg leuk: het speciale Business Treatment. U kunt uw 'accu' dan helemaal opladen of uw personeel in top conditie brengen. Zet stress management op de agenda en signaleer vroegtijdig de eerste kenmerken van burn out bij uw collega's of personeel en voorkom op deze manier onnodig ziekteverzuim. Want: een bedrijf met vitaal en uitgerust personeel levert top prestaties!

Prijzen
Single float (60 min) - € 39.50
Kennismakingsarrangement 3 x floaten in 2 maanden - € 89,50
Single float met spacapsule (15 min) - € 49,50

Info
Raadhuisstraat 19-21
T: 023 528 05 55
E: info@blitzwelness.nl
Website