16-03-2011

Loewe Art LED

Loewe zet met de Art 46 LED het succesverhaal van de televisietoestellen-lijn Art voort. Met Art LED doet hoogwaardig design zijn intrede in uw woonkamer. Achter het strakke uiterlijk van de Flat-TV gaan een fascinerend functioneel innerlijk en bijzondere technische innovaties schuil, gepaard met het grootst mogelijke comfort. In het middelpunt van de beeldtechniek van de nieuwe Loewe Art LED staat het LED-panel, dat met zijn 200 Hz beeldperformance zorgt voor een excellente, uiterst exacte en haarscherpe weergave van bewegingen. De Edge-LED achtergrondbelichting staat daarbij garant voor uitstekende contrastwaarden.

Met het mediaportaal Loewe MediaHome is het voor het eerst ook bij de Art familie mogelijk om met de TV toegang te krijgen tot uw foto's, video’s en muziek in het thuisnetwerk of op een lokaal USB-opslagmedium. Zo kunnen vakantiefoto's op de harde schijf van de eigen PC of muziekvideo’s op een USB-stick in volledig formaat en in optimale kwaliteit worden bekeken. Bovendien maakt het nieuwe Loewe MediaNet bij de varianten met geïntegreerde harde schijf nu al de comfortabele toegang tot online content mogelijk.
De harmonieuze integratie in de woonomgeving wordt nog gemakkelijker door de drie aantrekkelijke kleurvarianten: edel Zwart Hoogglans, technisch Chroom Zilver of het nieuwe, behaaglijk-warme Mokka.

Bij de weergave van de sound mag u hooggestemde verwachtingen hebben. De verfijnde geconstrueerde, gesloten twee-weg-boxen staan, zo claimt Loewe, garant voor exacte hoge tonen, heldere middentonen en een krachtige bas. Alle modellen beschikken daarnaast over Dolby Digital Plus. De Art 46 LED beschikt bovendien over geïntegreerde AC3 en dts. Het muziekvermogen van twee maal twintig Watt stereo plus veertig Watt voor het lage-tonen-bereik zorgt te allen tijde voor een helder, krachtig geluid. Uitbreiding met andere Loewe audiocomponenten is dankzij volledige compatibiliteit altijd mogelijk. Ideaal!

De prijs begint vanaf € 1.999,-. Meer informatie nodig? Ga dan even naar de site.