24-03-2011

Luxury Water ToyVergeet surfen, kiten en jetski's: u moet de Jetlev-Flyer hebben! Een project van Eams waar ruim negen jaar aan is gewerkt voordat hij klaar was voor algemeen gebruik. Ongetwijfeld geïnspireerd door Thunderball kunt u met de Jetlev-Flyer over het water vliegen alsof u James Bond bent.

De Jetlev Flyer is een persoonlijke vliegende machine met een 4-takt motor die twee water jetstreams aandrijft voor een stabiele en gecontroleerde vlucht. De water aangedreven jetpack kan een hoogte van 10 meter, een topsnelheid van 35 km/u en een gebruiksduur tot twee uur bereiken.

Er zijn drie unieke sensaties wanneer u met de Jetlev vliegt. De meest intrigerende sensatie is het gevoel van gewichtloosheid. Zodra de opwaartse lift voldoende is, worden u en de jetpack gewichtloos en zweeft u door de lucht als een superheld. Zelfs met de kleinste hoeveelheden kracht kunt u zichzelf verplaatsen of draaien. De tweede unieke sensatie is de vrije hoogte. Tien meter klinkt misschien niet erg hoog, maar het lijkt een stuk hoger in een jetpack en het unieke perspectief op die hoogte is ongelooflijk. De derde unieke sensatie is de driedimensionale bewegingsvrijheid. Zodra u hebt geleerd hoe u met de jetpack om moet gaan, kunt u zich voortbewegen op elke gewenste hoogte, in elke gewenste richting en met elke gewenste snelheid binnen de mogelijkheden van het systeem.

Het ziet er een beetje sience-fiction achtig uit, maar het lijkt ons in iedergeval een fantastische ervaring. Hebben? Kost u: 129.000 euro.