14-03-2011

Paradijselijk genieten op de Seychellen

De Republiek der Seychellen bestaat uit 115 eilanden, waarvan het gros onbewoond is. Veruit de meeste inwoners leven op hoofdeiland Mahé, waar ook de internationale luchthaven is gevestigd. De archipel in de Indische Oceaan staat bekend om haar sprookjesachtige schoonheid en uitzonderlijke flora en fauna. Vallée de Mai, waar de zeldzame ‘coco de mer’ kokosnoot groeit, en koraaleiland Aldabra behoren tot het Unesco Werelderfgoed. Eclusviteit, inimiteit en romantiek staan centraal op de Seychellen. De afgelopen jaren verrezen er enkele bijzondere luxe resorts.
Constance Ephélia Resort
In februari 2010 opende het Constance Ephélia Resort haar poorten. De accommodatie ligt tussen twee stranden en biedt uitzicht op het nationale park Port Launay. Shoppen kunt u er in vijf verschillende boutiques, zwemmen in één van de vier baden of in uw privézwembad, culinair genieten in vijf bars en restaurants en ontspannen in een enorme spa, gelegen in een indrukwekkende tropische tuin. Meer info vindt u op de website.
Four Seasons Resort Seychelles
Het Four Seasons Resort Seychelles bestaat uit 67 villa’s gelegen op een uit zee verrijzende junglehelling. Het gebruik van natuurlijke materialen bij de bouw van de luxe onderkomens zorgt voor een typisch creoolse stijl, die past bij de schoonheid van het eiland. De villa’s zijn omgeven door een houten dek met buitendouche en infinity pool, van waaruit de zonsondergang boven de Indische Oceaan kan worden aanschouwd. Een bezoek aan de spa op de heuveltop staat garant voor totale ontspanning. Meer info vindt u op de website.