27-04-2011

De nieuwe Excalibur van Roger Debuis

De Excalibur collectie weet de geest van avant-gardistische horlogemakerij te vangen en zelfs uit te laten groeien tot een icoon van het eigenzinnige Zwitserse horlogehuis Roger Debuis. Met zijn krachtig ontwerp en superieur, mechanisch loopwerk, blijft de nieuwe Excalibur self-winding met micro-rotor en flying tourbillon in schitterend witgoud deze lijn volgen. Het model heeft geraffineerde details, een inspringende kast en een imposante diameter van 45 mm.

Het Excalibur model is voorzien van een vliegende tourbillon en een zichtbare micro-rotor die voor de automatische opwinding zorgt. Het spectaculaire loopwerk, dat maar liefst 227 onderdelen herbergt, is ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd door Roger Debuis. Het rhodium-geplateerde radarwerk heeft bovendien - net als alle andere modellen van Roger Debuis - het prestigieuze Poinçon de Genève: het unieke Zwitsers kwaliteitsstempel.

Het horloge is tot 50 meter waterbestendig en heeft een zwarte krokodillenleren band met een verstelbare gesp in bijpassend witgoud. Van het uitzonderlijke uurwerk worden als limited edition slechts 88 exemplaren gemaakt! De Roger Debuis Excalibur self-winding met micro-motor en flying tourbillon kost: € 124.950,-