19-04-2011

Elit opent cocktailseizoen 2011

De zomer lonkt! Met de aangename hogere temperaturen in aantocht is de cocktail zonder twijfel opnieuw de onbetwiste nummer 1 zomerdrank. Op zondag 24 april opent cocktailbar Elit feestelijk het cocktailseizoen van 2011. Een avond die geheel in het teken staat van de nieuwste trends op cocktailgebeid, luxe hapjes van een vernieuwde menukaart en muziek van onder andere Sean Sebastian. Een perfecte gelegenheid voor liefhebbers om kennis te maken met nieuwe smaken, producten en presentaties van de beste cocktailshakers van het land.

Jordi de Kogel, eigenaar van cocktailbar Elit, is een bekende in de nationale en internationale cocktailwereld. Hij won meerdere prestigieuze prijzen, en heeft ook in de cocktailscène van Londen zijn sporen verdiend. De jonge ondernemer stelde in 2007 het recept voor de bekende 'Pornstar Martini' samen. Een afgewogen mix van huisgemaakte Vanille Wodka en Passievruchtsap. Dit recept was zo’n succes dat deze cocktail inmiddels in diverse bars & clubs door heel Nederland verkrijgbaar is.

Elit is gelegen In het sfeervolle uitgaansgebied 'Oude Haven' in Rotterdam, waar het ’s zomers goed toeven is in het lekkere avondzonnetje. Met de langsvarende bootjes is het gezellige terras met recht een hotspot in Rotterdam. Naast overheerlijke cocktails is de Italiaans georiënteerde keuken ook van uitstekend niveau.