04-04-2011

Libratone Beat

De Libratone Beat is een draadloze, high-end speaker die naadloos aansluit op de moderne lifestyle van vandaag de dag en substantieel aan music streaming bijdraagt. Of u nu een HD-film op uw iPad kijkt, een spelletje op uw iPhone speelt of muziek luistert: Libratone biedt u een nieuwe geluidsdimensie zonder die rommelige kabels in de woonkamer.

De speaker wordt in diverse kleuren geleverd, waaronder slate gray (standaardkleur), blood orange, vanille beige en blueberry black. Het beschikt over een satijnchromen handvat en is afgewerkt met kasjmier wol. Daarnaast is het ook mogelijk om de speaker op maat te laten maken zodat het naadloos aansluit op moderne zakelijke communicatiemiddelen zoals (mobiele) telefoon of tijdens een video conference.

"Libratone Beat werkt als een akoestisch instrument dat de hele kamer met geluid vult. De speaker verspreidt het geluid in verschillende richtingen dat via de muren reflecteert en zo een 360 graden geluid voortbrengt. Dit impliceert dat je je altijd in de sweet spot begeeft. We noemen dit geluid FullRoomTM", zegt Jes Mosgaard, Chief Technology Officer bij Libratone. "Waarom zou de beste kwaliteit alleen voor de hifi-liefhebber en -professional zijn weggelegd? We willen onvergetelijke audio-ervaringen ook voor een brede groep toegankelijk maken."

De prijs voor het standaardmodel (slate grey) is € 599,-. De uitvoeringen in de kasjmier-kleuren kennen een prijs van € 699,-. De Libratone Beat wordt geleverd met een Libratone Beat-speaker, een draadloze 30-pin transmitter voor iPod, iPhone en iPad, een draadloze USB-transmitter, een USB-oplaadkabel en voedingskabel. Onder andere verkrijgbaar bij de online winkel van Apple.