27-04-2011

Marc Jacobs Splash Cocktail Collection 2011

Het geluid van de golven op de Carabische Eilanden..., een zachte badhandoek op wit zand... een zomerse cocktail in uw hand... Elke geur uit de Marc Jacobs Splash Cocktail Collection 2011 straalt, in kenmerkende Marc Jacobs stijl, het 'paradijs' uit. Levendig van kleur en opwekkend voor de zintuigen, laten ze u genieten van de eenvoudige genoegens van de zomer.

1. Marc Jacobs Cranberry
Cranberry is een verfrissende, citrusachtige mix met een bubbelende, fruitige sensatie. Charmant maar met een licht wrange kick, vangt deze geur de levendigheid van een laat avondje uit in de stad. De geur opent met cranberry en mandarijn. Het hart omvat kamperfoelie en rode bessen. In de basis vinden we een mix van ijzige muskus en exotisch hout.

Parfumhuis: Firmenich
Parfumeur: Richard Herpin
Flacon 300 ml: € 68,-

2. Marc Jacobs Ginger
Ginger, geïnspireerd op een passievruchten-cocktail met een aziatische flair, heeft een veruk-kelijk contrast: heet en kruidig, maar ook koel en warm. De Sprankelende citrusgeur opent met vers gesneden gember, koriander, en cognac olie. Het hart omvat geranium bourbon, passievrucht en rabarber. In de basis bevinden zich passievrucht en warm sandelhout.

Parfumhuis: Givaudan
Parfumeur: Yann Vasnier
Flacon 300 ml: € 68,-

3. Marc Jacobs Curaçao
Curaçao vangt met een waterige geur de zoete sensatie van een zomer in de tropen. De aquatische mix opent met sprankelend peruaanse limoen en bloedsinaasappel. In het hart bevinden zich abrikoos en peer. De basis omvat witte mos en muskus. De geur, met z'n levendige mix van blauw en groen, brengt het luxueuze gevoel van een tropische vakantie tot uitdrukking.

Parfumhuis: Givaudan
Parfumeur: Yann Vasnier
Flacon 300 ml: € 68,-