24-04-2011

Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakersPhilips combineert twee van zijn meest succesvolle productlijnen, SoundSphere en Fidelio, om ons een ongeëvenaarde en betrouwbare luisterervaring te bieden. De Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers koppelen de indrukwekkende functionaliteit van het Fidelio-portfolio van dockingspeakers aan de superieure geluidskwaliteit van de Philips SoundSphere-technologie en AirPlay om een authentiek geluid voort te brengen, terwijl we het toestel gewoon vasthouden.

De stijlvolle dockingspeakers hebben hun verbluffende geluid te danken aan hun design. De gebogen vormgeving van de afzonderlijke speakers, met hun unieke zwevende tweeters bovenaan, zorgt ervoor dat de luidsprekers het geluid in alle richtingen uitstralen, voor een diepere en ruimere geluidsindruk met een minimum aan storingen. Wel zo fijn.

De speakers maken gebruik van AirPlay om naadloos muziek weer te geven via een Wi-Fi-thuisnetwerk vanaf iTunes op een Mac of pc, iPhone, iPad en iPod Touch. Met AirPlay genieten we van al onze lievelingsmuziek via de schitterende speakers van de Philips Fidelio SoundSphere, zonder dat we kabels moeten aansluiten of ons toestel op het docking station moet plaatsen. Ze integreren zich perfect met iTunes, iPhone, iPad en iPod Touch en bieden een authentieke geluidsbeleving waar we ons ook in huis bevinden, dankzij een unieke combinatie van technologie, design en functionaliteit. Vanaf mei 2011 verkrijgbaar voor € 799,-.