01-04-2011

Rezidor opent Hotel Missoni Koeweit
The Rezidor Hotel Group, één van ‘s werelds snelst groeiende hotelbedrijven, opende zopas, in samenwerking met het bekende Italiaanse modehuis Missoni,  het Hotel Missoni Koeweit. Het unieke hotel biedt 169 kamers en is Rezidor’s tweede Missoni hotel.

Het stijlvolle hotel maakt deel uit van het Symphony Centre, een imperium midden in het shopping district van Koeweit. Creative Director Rosita Missoni inspireerde zich op de Arabische Golf en de cultuur van Koeweit en combineerde de typische vibrerende Missoni patronen en schitterende kleuren met sterke accenten van turkoois, groen en goud doorheen het hele hotel.

De 169 kamers hebben allen zeezicht. In de tarieven zijn ontbijt, wasserij, hoge snelheids internettoegang, filmen op aanvraag, en minibar inbegrepen. Het hotel beschikt over uitgebreide vergadermogelijkheden, een moderne gym, een stoomkamer, een sauna en een zwembad met zicht over de stad.

Het hotel biedt geraffineerde restaurantconcepten aan. Het Italiaanse Cucina restaurant ligt in het hart van het hotel en biedt een authentieke Italiaanse keuken, terwijl het Luna restaurant, op de 18de verdieping, een fusiekeuken van Arabisch-Oosterse en mediterraanse keuken aanbiedt. Voor kleinere maaltijden kunt u terecht in Choco Café voor gebakjes, chocolade en een selectie van smakelijke gerechten.

State-of-the-art technologische design elementen zorgen voor een onberispelijk verblijf: check-in via iPads, de laatste nieuwe Bang & Olufsen TV’s in de kamers, en in de badkamers van de suites, ‘Magische Spiegels’ die moeiteloos omgetoverd worden in TV schermen.

Het hotel
voorziet tegen het einde van het jaar ook een 1.500 m² luxueuze Six Senses Spa, toegankelijk voor zowel hotelgasten als locaal publiek. De Six Senses Spa zal, naast de befaamde Six Senses schoonheidsbehandelingen, ook over 10 verzorgingskamers beschikken met manicure/pedicure stations, twee yoga studio’s, ontspanningsruimtes en een gezondheidsbar. De Spa heeft aparte gymzalen, hammams en vestiaires voor mannen en vrouwen, elk met een sauna en stoomkamer. Now we're talking!

Kamerprijzen beginnen aan 280 euro per nacht, inclusief ontbijt, limousine luchthaven transfers, mini-bar, wasserij en WiFi. Mocht u dus in de buurt zijn van Koeweit, zou u toch echt eens dit hotel moeten bezoeken.