15-04-2011

The Royal Days bij Maison de Bonneterie‏
Op het gebied van merken is Maison de Bonneterie een begrip. Veel merken zijn namelijk door het modehuis in Nederland geintroduceerd. Polo Ralph Lauren en Lauren zijn daar mooie voorbeelden van. Maison de Bonneterie is bovendien regelmatig trendsettend als het gaat om winkelthema's en evenementen. Met de introductie van The Royal Days laat het modehuis zien dat ze een geweldig evenement neerzetten.

Maison de Bonneterie is meer een eenheid geworden. In het oogspringende etalages die intrigeren en inspireren. Collecties die verassend en onderscheidend zijn. Opvallend is ook dat de accessoires terugkeren. Bijzonder inspirerend zijn de shopping weekends, waar zeer regelmatig beroemde Nederlanders hun medewerking aan verlenen. Peter Seemann: "Klanten reageren positief op de ontwikkelingen binnen de Bonneterie. Geweldig natuurlijk, maar we willen meer. Op dit moment zijn we bezig die extra stap te zetten. Het verschil tussen goed en best. Vanuit die ambitie zijn The Royal Days geboren."

Tijdens The Royal Days profieren we van vier dagen vorstelijk voordeel. De merken komen met speciale series en unieke items. Er zijn ook dingen te vinden die we normaal gesproken niet verwachten van de Bonneterie. Er worden zelfs boten, scooters en headphones verkocht. Uiteraard vindt dit alles geheel in stijl plaats. Van 14 tot 17 april pakt het modehuis in Amsterdam en Den Haag vostelijk uit!