11-04-2011

Snel, slim en stijlvol














De nieuwste notebooks van Samsung mogen zichzelf best revolutionair noemen. De gehele Notebook 9 serie is namelijk verpakt in duralumin. Dit is een lichtgewicht materiaal uit de luchtvaartindustrie dat twee keer zo sterk is als aluminium. Met een gewicht van 1,31 kilo en een dikte van 16,3 millimeter zijn de 13 inch notebooks dan ook makkelijk mee te nemen.

















De laptops bieden een heldere en levendige kijkervaring, optimale prestaties en een geavanceerd design. De serie is dan ook ontworpen voor degenen die altijd het beste van het beste willen. Voor u dus, de LUXURY4MEN man. De laptops krijgen een SuperBright Plus display (400 nit) mee dat 16 miljoen kleuren weergeeft, dus twee keer zo helder als een conventioneel display.

Goed om te weten: het slanke design van de Notebook 9 serie overschaduwt de prestaties niet. Met Microsoft Windows 7 en de tweede generatie Intel Core™ i5/i7 Processor met maximaal 8 GB aan geheugen, verbetert de serie de prestaties door de processorkracht zo te verdelen, dat de kracht daar is waar het ‘t meest nodig is. Erg handig ook: met Intel’s intelligente Turbo Boost technologie 2.0 kunnen we slimmer en sneller werken, terwijl we direct ook energie besparen.

Samsung biedt 2 jaar garantie op de notebooks. De prijs start vanaf € 1.599,-