26-04-2011

Sony TabletSony kondige vandaag twee tablets aan: de Sony Tablet S1 en S2. De Sony Tablet is een uitstekende combinatie van hardware, content en netwerkfuncties. Zeer gebruiksvriendelijk en ideaal voor entertainmentervaring. De S1 is geoptimaliseerd voor entertainmentmedia en S2 is ideaal voor mobiele communicatie en entertainment.

De tablets zijn uitgerust met Android 3.0, perfect dus voor apparaten met grotere schermafmetingen. Beide zijn compatibel met WiFi en WAN (3G/4G). U kunt dus op het net surfen of uw e-mail checken. Daarnaast hebben ze ook overal toegang tot digitale content zoals video's, games en boeken via Sony’s premium netwerkdiensten.

De Sony Tablet S1 heeft een 9.4-inch groot scherm. Het ideale zwaartepunt zorgt voor stabiliteit en een comfortabele greep, zowel als een gevoel van evenwicht en lichtheid, waardoor de Tablet gemakkelijk urenlang te gebruiken is.

De Sony Tablet S2 heeft twee 5.5-inch displays die zijn in te klappen voor meer draagcomfort. In tegenstelling tot bestaande Tablets kan bij dit dual scherm de displays gecombineerd en gebruikt worden als één groot beeldscherm of voor verschillende functies, zoals het afspelen van een video op één scherm en de bedieningsknoppen op het andere scherm.

Vanaf herfst 2011 op de wereldmarkt verkrijgbaar zijn. Over de prijs en de beschikbaarheid in de Benelux kan Sony helaas nog niks zeggen.