09-04-2011

Ultimate luxury for your skin

4VOO is een gamma verzorgingsproducten enkel en alleen voor mannen. Ze zijn ontwikkeld om de kwaliteit en het uiterlijk van de mannenhuid te verbeteren. 4VOO "distinct man" wordt in Nederland uitsluitend verdeeld via exclusieve mannensalons, wellnesscentra, medispa’s, dermatologische centra, en de betere schoonheidsspecialisten. Hieronder een aantal mooie musthaves.

Ontdek het merk - € 89,-
De Starter Set is samengesteld om u kennis te laten maken met de vier premium huidverzorgingsproducten van 4VOO. Een bijzondere collectie van perfectie, kwaliteit en luxe. Handig voor zakenreizigers, in de sporttas of gewoon als geschenk. De set verzacht, kalmeert, herstelt de mannenhuid en brengt deze weer terug in balans. Verder biedt het een optimale bescherming tegen huidveroudering. Inhoud:

* Facial Balancing Cleanser (15ml)
* Repairing Aftershave Balm (15ml)
* Maximum Renewal Moisturizer (15ml)
* Rejuvenating Under Eye Gel (5ml)

Alternatief voor botox - € 145,-
De Ultra Intensive Age-Defying Complex is dé doorbraak in de anti-aging mannencosmetica. Deze luxe nieuwkomer met ultieme prestaties voor de rijpe mannenhuid is speciaal ontwikkeld voor mannen die het verouderingsproces van hun huid aanzienlijk willen vertragen.

* reduceert (expressie)rimpels door het verminderen van spiersamentrekkingen
* bevat hoogste concentratie multi-peptides
* vermindert zichtbaarheid van pigmentvlekken
* hydrateert, beschermt en voedt de huid dankzij aanwezige zijdeproteïne
* bestrijdt uitdroging van de huid en rimpels
* zorgt voor een egale stralende teint

Energieboost voor uw huid - € 57,-
Energizing Mask zorgt voor een energieke gloed en stimuleert de vorming van nieuwe cellen. Dit masker is verrijkt met essentiële oliën, mineralen en vitaminen waardoor de huid opnieuw soepel en zacht wordt. Deze bestanddelen zorgen voor een zelfverzekerde, frisse uitstraling.


* bevat essentiële oliën, mineralen en vitaminen
* reinigt en voedt de huid en maakt deze weer soepel
* bevat natuurlijke alpha- en betahydroxyzuren die het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid stimuleren