24-04-2011

Wrangler Blue Bell wint Golden Egg


Wrangler Blue Bell heeft een Golden Egg, de meest prestigieuze award van Zweden gewonnen vanwege hun digitale marketing. Het premium denim brand heeft eerder al een regen aan prijzen ontvangen in Europa en Amerika vanwege innovatieve, interactieve web presentaties.

Het Golden Egg 2011 gala, nationaal beter bekend als Guldägget, vond plaats in Stockholm in April. Blue Bell mocht de eervolle prijs in de categorie 'Productie' in ontvangst nemen. De jury beschreef de digitale vakkundigheid van Blue Bell als “Een schitterend voorbeeld van perfecte harmonie tussen concept en productie. Met de meest indrukwekkende flair hebben ze het gepresteerd levenloze dingen tot leven te brengen. Slepen en schuiven is nog nooit zo leuk geweest!”.

De creatievellingen van het Blue Bell webteam gaven bezoekers op deze website de controle over legendarisch model Tony Ward. In VZ’10 scheurde ze zijn shirt van zijn lichaam en wierpen hem op de vloer. In HW’10 lieten ze hem door het scherm slingeren en duwde hem van een kraan. Samen hebben de VZ’10 en HW’10 campagnes meer dan 15 internationale awards gewonnen, inclusief twee Grand Prix op Cannes Lions, twee gouden prijzen op Eurobest, en Meest Innovatieve Digitale Initiatief op de Global Fashion Awards. Ga zo door Wrangler!