11-05-2011

designSALON/ presenteert designrouteTot 15 mei staan verschillende locaties in Amsterdam in het teken van designSALON/. Tijdens designSALON/ is een selectie Nederlands design rechtstreeks vanuit Salone del Mobile Milaan te bewonderen.

Met designSALON/ laten organisatoren - Gijs Stork, Manon Schaap, Cathal McKee in samenwerking met Organisation in Design - design zien in de vorm van een inspirerende route. Het tentoongestelde werk en de betreffende designers staan hoog aangeschreven op internationaal niveau. designSALON/ wil dit talent onder de aandacht brengen en presenteert het op bijzondere plekken zoals musea, stijlkamers en andere locaties die tot de verbeelding spreken.

designSALON/ vindt plaats op verschillende locaties in Amsterdam onder andere bij Museum Geelvink, Museum Willet Holthuysen, Magazijn, Badbuiten, Droog, Magna Plaza, Moooi. Passe-partouts zijn verkrijgbaar voor 15 euro bij de locaties en via Amsterdams Toerisme & Congres Bureau. Voor de adressen, de deelnemers en openingstijden: check de website.