02-05-2011

Dior Aqua Fahrenheit

Het begon met de vier elementen. Aarde, water, vuur en lucht gaven samen vorm aan de wereld. De Fahrenheit man is een karakteristieke man met eenvoud en kracht, een eeuwige reiziger. Hij gaat door met zijn zoektocht waarbij hij weerstand biedt aan de onbreekbare kracht van deze onvoorspelbare elementen. De nieuwe aanwinst binnen de Dior Fahrenheit wereld is een ontmoeting van water en vuur.

Aqua Fahrenheit
combineert een krachtige, vurige basis met een explosieve frisheid. De geur onthult een nieuw, fris, houtachtig facet terwijl het de originele karakteristieke Fahrenheit signatuur van leder en viooltjes behoudt.

François Demachy creëerde een cologne-aspect door de citrus te accentueren. In de topnoot wordt klassieke mandarijn vergezeld door een sprankelend, explosief accent van Italiaanse grapefruit. In het hart is er de paradoxale kracht van viooltjes en Braziliaanse pepermunt. In de basis zijn warme, zwoele houtachtige noten te vinden die in combinatie met lichte vetiver uit Haiti voor een puur en helder effect zorgen.

De vorm van de flacon is identiek aan de Fahrenheit signatuur; pure lijnen, verlicht door vlammende gradaties in oranje en rood. De geur kan zowel als splash of spray gebruikt worden. De delen van de flacon zijn makkelijk te scheiden en geeft mannen daardoor de mogelijkheid om hun geur milieuvriendelijk te gebruiken.

Aqua Fahrenheit Vaporisateur, 75 ml, € 63,-
Aqua Fahrenheit Vaporisateur, 125 ml, € 79,50