13-05-2011

Frédérique Constant opens Boutique in ChinaFrédérique Constant is een traditioneel, Zwitsers horlogemerk. Met de slogan 'Live your Passion' richt het bedrijf zich op mensen die een passie hebben voor succes in het leven, in de breedste zin van het woord.

Peter en Aletta Stas, beide Nederlanders en oprichters van Frédérique Constant, hebben binnen twintig jaar tijd de wereld veroverd met hun definitie van Accessible Luxury. Dat doen ze in de vorm van horloges die zich kenmerken door hoogwaardige kwaliteit, een tijdloos klassieke uitstraling en oog voor detail. Frédérique Constant horloges zijn inmiddels verkrijgbaar in meer dan 90 landen. Ofwel, ze gaan zeer lekker dus. En nu zitten ze ook in China, in Taiyian, een van de prestigieuzere buurten in de provincie Shanxi. Daar is onlangs de eerste flagshipstore geopend.

De store beslaat meer dan 1400 vierkante meter en toont de meest complete collectie van het Zwitserse horlogehuis in o.a. indrukwekkende vitrines. Hiernaast krijgen we er persoonlijk advies op maat en vinden we er een VIP-ruimte voor mensen die graag discreet willen blijven. Mocht u dus in de buurt zijn van Taiyian en een nieuw klokje willen bemachtigen, dan raden wij u aan hier even naar binnen te lopen.