25-05-2011

Tumi x Ducati
Tumi, het vooraanstaande internationale merk van premium reis, zakelijke en lifestyle accessoires, gaat een samenwerking aan met Ducati en lanceert een nieuwe collectie van gewaagde, door sport geïnspireerde reis en lifestyle accessoires voor de herfst van 2011. Genesteld in een gedeelde passie voor design en technologische innovatie, biedt de samenwerking verfijnde stijl en uitstekende functionaliteit die de veeleisende klanten van Tumi en Ducati gewend zijn.

De nieuwe collectie bestaat uit drie reiskoffers, twee draagtassen en een rugtas. De gehele collectie is uitgevoerd in rood, de huiskleur van Ducati. De koffers zijn beschikbaar in drie verschillende maten: de International Carry-on, Qauttroporte Medium Trip Case en de Quattroporte Extended Trip Case. Naast de slanke koffers biedt de collectie twee rode draagtassen: een grotere Due Porte Collapsible Wheeled Duffel en de Actuator Sport Duffel.

De nieuwe Tumi Ducati-collectie is beschikbaar vanaf 1 oktober 2011 in de Tumi winkels, op de website van het merk en in de betere warenhuizen. De collectie zal tevens beschikbaar zijn op de website van Ducati. In de lente van 2012 zal de collectie ook leverbaar zijn in de kleur zwart.